Binance TR Referans Kodu: F67K9GYX %45 indirim(2024)

binance-tr-eniyi-referans-kodu

{getToc} $title={İçindekiler}

Binance TR %65 İndirim. Eniyi Referans Kodu "F67K9GYX" dur.



Binance TR %65 indirim. İşlemlerinizde %20 komisyon indirimi ve %20 para iadesi alırsınız, böylece para kazanırsınız. Hesabınızda BNB bulundurursanız, ek %25 komisyon indirimi daha alırsınız. Binance TR En iyi Referans Kodu, En iyi Referans Kimliği.


Kripto Para Borsası Binance TR
Binance TR'ye kayıt olurken referans kodunu kullanın, avantajlardan yararlanın!
Referans Kodu F67K9GYX
İndirim 45% Discount
Nakit Para Geri Ödeme 20% Cashback
Bonus ---
Binance TR'ye kayıt olurken referans kodunu kullanmayı unutma, ödüllerin tadını çıkar!

Looking for Binance TR Referral Code?

Binance TR Referral Code in All Languages Here.

English: "Join the Binance TR cryptocurrency exchange with the top-referral.com Referral Code and start trading today!"
Turkish: "Binance TR kripto para borsasına top-referral.com Referans Kodu ile katılın ve bugün ticarete başlayın!"
Spanish: "¡Únase al intercambio de criptomonedas Binance TR con el código de referencia de top-referral.com y comience a operar hoy!"
French: "Rejoignez l'échange de crypto-monnaie Binance TR avec le code de parrainage top-referral.com et commencez à trader dès aujourd'hui !"
German: "Treten Sie der Kryptowährungsbörse Binance TR mit dem Empfehlungscode von top-referral.com bei und beginnen Sie noch heute mit dem Handel!"
Italian: "Unisciti allo scambio di criptovalute Binance TR con il codice di riferimento top-referral.com e inizia a fare trading oggi!"
Portuguese: "Junte-se à bolsa de criptomoedas Binance TR com o código de referência top-referral.com e comece a negociar hoje!"
Simplified Chinese: "使用 top-referral.com 推荐代码加入 Binance TR 加密货币交易所并立即开始交易!"
Japanese: "top-referral.com 紹介コードを使用して Binance TR 暗号通貨取引所に参加し、今すぐ取引を始めましょう!"
Russian: "Присоединяйтесь к бирже криптовалют Binance TR с реферальным кодом top-referral.com и начните торговать уже сегодня!"
Arabic: "انضم إلى بورصة العملات المشفرة Binance TR باستخدام رمز الإحالة top-referral.com وابدأ التداول اليوم!"
Hindi: "Top-referral.com रेफरल कोड के साथ Binance TR क्रिप्टोकरेंसी एक्सचेंज से जुड़ें और आज ही ट्रेडिंग शुरू करें!"
Bahasa Indonesia: "Bergabunglah dengan pertukaran cryptocurrency Binance TR dengan Kode Referensi top-referral.com dan mulai berdagang hari ini!"
Tiếng Việt: "Tham gia trao đổi tiền điện tử Binance TR với Mã giới thiệu top-referral.com và bắt đầu giao dịch ngay hôm nay!"
Czech: "Připojte se na burzu kryptoměn Binance TR s referenčním kódem top-referral.com a začněte obchodovat ještě dnes!"
Danish: "Tilmeld dig Binance TR-kryptovalutabørsen med top-referral.com-henvisningskoden og begynd at handle i dag!"
Finnish: "Liity Binance TR-kryptovaluuttapörssiin top-referral.com-viitekoodilla ja aloita kaupankäynti jo tänään!"
Greek: "Εγγραφείτε στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance TR με τον κωδικό παραπομπής top-referral.com και ξεκινήστε τις συναλλαγές σήμερα!"
Hungarian: "Csatlakozzon a Binance TR kriptovaluta tőzsdéhez a top-referral.com ajánlókóddal, és kezdje el a kereskedést még ma!"
Norwegian: "Bli med på Binance TR-kryptovalutabørsen med top-referral.com-henvisningskoden og begynn å handle i dag!"
Romanian: "Alăturați-vă schimbului de criptomonede Binance TR cu codul de recomandare top-referral.com și începeți să tranzacționați astăzi!"
Slovak: "Pripojte sa na burzu kryptomien Binance TR s odporúčacím kódom top-referral.com a začnite obchodovať ešte dnes!"
Dialect: "Dołącz do giełdy kryptowalut Binance TR z kodem polecającym top-referral.com i zacznij handlować już dziś!"

Binance TR Nasıl Kayıt Olunur?

Binance TR Nasıl Hesap Açılır?

Binance TR Referans Kodu Nasıl Kullanılır?

Yukarıdaki Soruların Cevaplarının Adım Adım Anlatımı


Adım 1: Aşağıdaki Binance TR Referans Kodu Kayıt Linkine Tıklayınız. Herhangi bir hata olmaması için kayıt linkine tıkladıktan sonra "Referans Kimliği" yazan yerde "F67K9GYX" yazdığından emin olun.

binance-tr-eniyi-referans-kodu


Adım 2: Kayıt işleminde E-Posta ve Cep Telefonu Numaranız Gerekli. "E-Posta"  yazan yere E-Posta adresinizi yazınız.  "Telefon Numarası" yazan yere numaranızı yazınız.

Adım 3: "Şifre" yazan yere bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Bir şifre belirleyin (En az 8 karakter olmalı, büyük ve küçük harf, sayılar, özel karakterler olmalıdır.) Şifrenizi oluşturun ve şifrenizi unutmamak için bir yere not alın.

Adım 4: Kişisel bilgilerinizi "Ad ve Soyad, Doğum Tarihinizi, Vatandaşlık ve Uyruk Bilginizi ve T.C. Kimlik No" bilgilerinizi yazınız.

Adım 5: "KVKK Aydınlatma Metni" kapsamındaki bulunan kutucukları tercihlerinize göre ayarlayıp "KAYIT OL" butonuna tıklayınız.

İşlemler bu kadar. Binance TR kripto para borsasına Referans Kodu ile kayıt olup hesap açtınız. Güle Güle Kullanın.

Binance TR Kripto Para Borsası Hakkında

Ülkemizde son yıllarda kripto para ekosistemine duyulan ilgi ve buna bağlı olarak yapılan yatırımlar artış gösterdi. Dünya Ekonomik Forumu tarafından 2021 şubat ayında yayımlanan rapora göre, kripto paraları en çok kullanan ülkeler belirlenmişti.

Kripto Paralara yatırım yapan ülkeler arasında Dünyanın en büyük 74 ekonomisini kapsayan araştırmada Türkiye dünyada 4’üncü, Avrupa’da ise ilk sırada yer almıştı.

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu.

Binance, daha önce High Frequency Trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao [CZ] tarafından kuruldu. Binance başlangıçta Çin'de bulunuyordu, ancak daha sonra Çin'in artan kripto para düzenlemeleri nedeniyle Çin'den ayrıldı.

BinanceTR Türkiye şubesi, TL destekli olarak 2020 sonbaharda açılmıştır. Türkiye' de 2020 son aylardan itibaren Türk kullanıcılar TL Türk Lirası yatırarak kripto para almaya başlamışlardır.

Binance Türkiye'nin Başlıca Özellikleri Nelerdir?

Geniş Ürün Yelpazesi: Binance Türkiye, 100'den fazla kripto para birimi ve tokeni listeliyor.

Rekabetçi işlem ücretleri: Binance Türkiye'nin işlem ücretleri, diğer kripto para borsalarına kıyasla oldukça rekabetçidir.

Güvenli ve Güvenilir Platform: Binance Türkiye, kullanıcılarının fonlarını korumak için en son güvenlik önlemlerini almaktadır.

Binance Türkiye'de kripto para alım satımı yapmak için öncelikle bir Hesap Açmanız ve kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Hesap açmak ve kimlik doğrulamak ücretsizdir.

Binance Türkiye'de Kripto Para Alım Satımı Yapılabilecek Başlıca Yöntemler Nelerdir?

Spot Alım Satım: Spot alım satım, kripto para birimlerini birbirleriyle takas etme işlemidir.

Marjin Alım Satım: Marjin alım satım, kripto para birimlerini kaldıraç kullanarak alım satma işlemidir.

P2P Alım Satım: P2P alım satım, kullanıcıların birbirlerinden kripto para birimi satın alma veya satma işlemidir.

Binance Türkiye'nin Sunduğu Diğer Hizmetler Nelerdir?

Staking: Kullanıcıların kripto para birimlerini kilitleyerek ödül kazanmalarına olanak tanıyan bir hizmettir.

Kripto Para Çekme ve Yatırma: Binance Türkiye'ye kripto para çekmek ve yatırmak için çeşitli yöntemler mevcuttur.

Binance Academy: Kripto paralar hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılara yönelik bir eğitim platformudur.

Binance Türkiye, Türkiye'deki kripto para yatırımcıları için en popüler borsalardan biridir. Geniş ürün yelpazesi, rekabetçi işlem ücretleri ve güvenli platformu ile Binance Türkiye, kripto para yatırımı yapmak isteyen kullanıcılar için iyi bir seçenektir.

Binance Türkiye'nin Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Avantajları

  • Geniş Ürün Yelpazesi: Binance Türkiye, 100'den fazla kripto para birimi ve tokeni listeliyor.
  • Rekabetçi İşlem Ücretleri: Binance Türkiye'nin işlem ücretleri, diğer kripto para borsalarına kıyasla oldukça rekabetçidir.
  • Güvenli ve Güvenilir Platform: Binance Türkiye, kullanıcılarının fonlarını korumak için en son güvenlik önlemlerini almaktadır.
  • Türkçe Destek: Binance Türkiye, Türkçe destek sunmaktadır.

Dezavantajları

  • Kripto Paralar Yüksek Riskli Yatırımlardır: Kripto paralar, diğer yatırım araçlarına kıyasla daha yüksek riskli yatırımlardır.
  • Binance Global Borsasındaki kadar kripto para Çeşitliliği Yok: Binance Global borsasında çok daha fazla altcoin listeli olmasına rağmen Binance TR'de fazla çeşitlilik yok. O yüzden yatırımcılar aradığı her coini bulamayabilir.

Binance TR Komisyon Ücretleri Nedir?

Binance TR'nin komisyon ücretleri, işlem türüne ve işlem hacmine göre değişiklik göstermektedir.

Spot Ticaret Ücretleri:

Piyasa Yapıcı: %0,1
Piyasa Alıcı: %0,15

Marjlı İşlem Ücretleri:

Piyasa Yapıcı: %0,03
Piyasa Alıcı: %0,06

P2P İşlem Ücretleri: Alıcı tarafından ödenen toplam işlem tutarının %0,1'i.

Diğer Ücretler

Depozito Ücretleri: Binance TR, TRY para yatırma işlemleri için herhangi bir para yatırma ücreti almamaktadır.

Para Çekme Ücretleri: Binance TR, farklı kripto para birimleri için farklı para çekme ücretleri talep eder. Belirli bir kripto para biriminin tam para çekme ücretini Binance TR web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Dönüştürme Ücretleri: Binance TR, kripto para birimlerinin dönüştürülmesi için %0,1 oranında ücret alır.

Bu ücretlerin değişebileceğini lütfen unutmayın. En güncel ücret bilgileri için Binance TR web sitesini kontrol etmek her zaman en iyisidir.

Binance TR Yasal Mı?

Binance Türkiye, Türkiye'deki yasal düzenlemelere tabidir. Binance Türkiye, kritpo para borsasını kullanmak yasaldır. Türkiye'deki yasal ve diğer düzenlemelere tabidir.

Binance TR Güvenli Mi?

Binance TR’de Bilgi ve Veri Güvenliği Uluslararası Sertifikalarla Tescillendi. Türkiye’nin lider kripto varlık platformu sloganıyla kurulan Binance TR kurulduğundan bu güne kadar kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve güvenliklerine öncelik veriyor. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için var gücüyle çalışan borsa, bu çabaları karşılığında uluslararası bilgi güvenliği yönetim sistemi sertifikası olan ISO 27001 ile kişisel verilerin yönetim sistemi sertifikası olan ISO 27701’i almaya hak kazandı.

Hali hazırda sahip olduğu yüksek standartların uluslararası bir kuruluş tarafından verilen  sertifikalarla tescillenmesi Binance TR için haklı bir gurur kaynağı olsa gerek. Binance TR bu süreci dört ay gibi kısa bir sürede başarıyla geçmiş.

Bilgi ve veri güvenliğine ilişkin başarıyla tamamlanılan bu akreditasyon, Binance TR olarak kullanıcı bilgilerinin güvenliği ve veri gizliliğine yönelik yüksek standartlara sahip olduğunun önemli bir kanıtıdır. Güvenlik ve uyumluluk borsa uygulamalarının bağımsız üçüncü taraf denetimlerine tabi tutulması aynı zamanda topluluğa ve platformdaki kullanıcılara verilen güveni gösteriyor.

1 Comments

Please write a comment.

  1. Referans kodunu kullandım. Teşekkür ederim.

    ReplyDelete
Previous Next

نموذج الاتصال